24 Şubat 2008 Pazar

Superior

Birdenbire ortaya çıkarak Maou-sama olarak adlandırılan ve emrindeki dev yaratık ordusuyla Dünya nüfusunun yarısını yok eden varlık hakkında hiç kimse bir şey bilmemektedir. Neye benzediği ya da ne tür bir yaratık olduğu hakkında bir bilgi yoktur. Aslında diğerlerinden daha güçlü olması dışında başka bir farkı olmayan bu yaratığın gerçek ismi Sheila’dır.
Dünya’da bu felaketten hayatta kalanlar aralarında bir kahraman (Yuusha) seçerek, Maou-sama’nın kalesine yollarlar. Adı Exa olan kahraman ise zorla getirildiği bu görevi sorgulamakta ve savaştığı yaratıklar da canlı olduğu için mümkünse öldürmeden savaşı noktalamak istemektedir – yani son hızla kaçarak!
Sheila, kalesine kadar gelmeyi başaran Yuusha’yı öldürmek için aşağıya iner. Ancak tam da bu sırada yoluna çıkan bir ejderhayı kolaylıkla alt etmek üzereyken, onun tehlikede olan bir varlık olduğunu sanan Yuusha ortaya çıkarak Sheila’yı kurtarır; yani birlikte kaçarlar. Bu garip insanın hayat prensipleri ve söyledikleri Sheila’nın ilgisini çeker. Böylece Sheila, onunla birlikte seyahat edeceğini söyleyerek, aslında kendisini yok etmek için arayan Yuusha’nın peşine takılır. Kısa süre sonra Sheila, öldürmesi gereken Yuusha’ya aşık olmaya başladığını fark eder ve birlikte kasabadan kasabaya maceraları başlar.

Hiç yorum yok: