25 Şubat 2008 Pazartesi

So Bad!

Kyoko’nun annesi küçük bir temizlik şirketi işletmektedir, aynı zamanda da evlere yardıma gitmektedir. Ama Kyoko, Renjyo ailesinin evinde çalışan ve onlarla ilgilenen annesinden yıllardır ailenin ve oğullarının ne kadar mükemmel insanlar olduklarını dinlemekten bıkmıştır. Hayatı boyunca, annesinin kendi kızından daha fazla ön planda tuttuğu, en çok övgüyle bahsettiği ve sevdiği Renjyo Tamaki’yi alt etmeye çalışmıştır.
Şans eseri lisede Tamaki ile aynı okulu kazanırlar. Örnek bir öğrenci olan Kyoko, “Yılın Öğrencisi” seçilerek kendisini sonunda ispatlama fırsatını elde eder. Tek düşündüğü seçilebilmek için düzenli çalışmaya devam etmesi ve gardını indirmemesi gerektiğidir, bu yüzden hiç arkadaşı yoktur. Öğretmenlerden biri Kyoko’ya popüler ve daima kendisine destek olan insanlarla çevrili birisi olmadığı takdirde ödülü alma şansını kaybedeceğini söyler.
Kyoko bunları düşündüğü sırada annesi beklenmedik bir kaza geçirir ve Renjyo ailesinin ev işleri Kyoko’nun üstüne kalır!
Onların temizlik ve yemek işleriyle uğraşmaktan hiç de hoşnut olmamasına rağmen annesinin ricası üzerine bunu yapmak zorunda kalan Kyoko; Renjyo’ların oğullarıyla –yani evin yegâne sakinleriyle- vakit geçirdikçe kendisi ve bu darmadağın aile hakkında ummadığı şeyler keşfedecektir.

Hiç yorum yok: