24 Şubat 2008 Pazar

Desire Climax

Omori Mio, 17 yaşında, liseye giden genç bir kızdır. Hasta annesinin, kardeşinin, ev kirasının ve faturalarının yükü, babası öldüğü için Mio’nun omuzlarındadır ancak gece geç saatlere kadar çalışmasına rağmen her şeye yetişemez ve durumları çok kötüdür.
Bir gece işten eve dönüşte bir kavgaya şahit olur ancak kurban olması gereken kişinin saldırganları alt ettiğini görünce polisi aramaktan vazgeçer. Genç, Mio’nun yanına gelir ve O’nu öperek satın aldığını söyler; Mio ise hiçbir şeye anlam veremez ve kafası karışmış halde evine döner.
Ertesi gün ziyaret ettiği annesi Mio’ya, Jinnai’lerin evinde hizmetçi olarak çalışmasının önerildiğini söyler. Babası ile eski arkadaş olan Bay Jinnai; Mio ve ailesinin kaldığı ev dâhil çok geniş bir arazinin sahibidir. Mio gitmek istemez çünkü Jinnai’lerin oğlu Shoei ile aynı okulda ve aynı senededir; dolayısıyla bunun küçük düşürücü olacağını düşünür. Shoei, sınıfa gelerek Mio’yla konuşmak istediğini söyler. Okuldan sonra Mio’yu evlerine götüren Shoei gözlüğünü çıkarır ve saçını dağıtır: Bu önceki gece kendisini öpen gençtir…

Hiç yorum yok: