24 Şubat 2008 Pazar

Cristo: Orange-Eyed Messiah

Towa, zorlu çalışmaların ve sınavların sonucunda amacına ulaşarak bir sweeper olmayı başarmıştır. D seviyesinde göreve başlar ve “yasak bölgede” yok etmekle görevli oldukları Adys’leri avlamaya gider. Ancak eğitim esnasında hiç kimse gerçek bir Adys görmemiştir ve Towa ilk savaşında, yok etmek zorunda oldukları yaratıkların simülasyondakinden çok daha korkunç ve güçlü olduğunu görür. Towa’yı bu durumdan kurtaran ise Sağlık Koruma Bölümü’nden Kei olur.
Towa, Kei’nin gücünü görerek kendisini eğitmesini ister. Bu teklifi önce reddeden sonra da sadece bir günlüğüne kabul eden Kei, O’na neden bir sweeper olmak istediğini sorduğunda Towa; Orange-Eyed Messiah denilen ve daha 13 yaşında en yüksek seviye olan SS seviyesine ulaşan Cristo’ya hayran olduğunu ve ondan etkilendiğini söyler. Ama Cristo ölmüştür. Öylesine güçlü birinin o kadar kolay ölemeyeceğine inanan Towa, Kei’nin Cristo’nun son anına şahit olduğunu söylemesiyle çok şaşırır.
Çalışmak için gittikleri yasak bölgede bir anda kendilerine sargılar içinde, tek gözü kapalı bir genç saldırır. Gencin açıkta olan gözü ise efsanevi Cristo’nun gözü gibi turuncudur...

Hiç yorum yok: