24 Şubat 2008 Pazar

Bitter Virgin

Japonya’da, ufak bir kasabada yaşayan Suwa Daisuke, kırsal yaşamdan sıkılmış gününü kızları ayartarak geçirmektedir. Suwa, birgün okulda, arkadaşlarıyla konuşurken tek bir kızı pas geçeceğini söyler; erkeklerden aşırı derecede korkan, Suwa’nın ona en ufak dokunmasında bile çığlıklar atan Aikawa Hinako… Bir gün yine kızlarla takılırken hayaletli olduğu söylenen bir kilisenin önüne gelirler. Kızlar korkup kaçsa da Suwa içeri girer. Tek başına kilisede uzanan Suwa, dışarıdan sesler geldiğini duyunca oradaki bir kabine saklanır. Gelen hayatta tek pas geçeceği kız olan Aikawa Hinako’dur. Aikawa, kabindeki Suwa’yı rahip sanarak içinde sakladığı korkunç gerçeği ona anlatmaya başlar.
Aikawa, ortaokuldayken üveybabası tarafından tecavüze uğramış ve hamile kalmıştır. Ancak annesi, Aikawa’ya inanmamış ve kızına yardım etmemiştir. Kürtaj olan Aikawa’ya üveybabasının tacizleri devam etmiş ve Aikawa ikinci kez hamile kalmıştır. Ancak ikinci kez kürtaj olursa bir daha çocuğu olamayacağı için kürtajı reddeden Aikawa, tam 1 yıl önce bir erkek çocuğunu dünyaya getirmiştir.
Aikawa, rahip sandığı Suwa’ya hiç görmediği çocuğunun yaş gününü kutlamasının doğru olup olmadığı sorar. Duydukları karşısında şoka giren, ne diyeceğini bilemeyen Suwa’nın ağzından sadece "tanrı yanında" cümlesi çıkar ve Aikawa kiliseyi terkeder. Duyduklarına inanamayan Suwa’nın Aikawa’ya olan bakışı değişmiştir. Ancak bu sır Suwa’nın tüm hayatını değiştirecek olaylar zincirinin sadece başlangıcıdır.

Hiç yorum yok: